NIFTY Ljubljana ZC Dravlje

NIFTY Ljubljana v ZC Dravlje

NIFTY Ljubljana v ZC Dravlje, Ljubljana

NIFTY Ljubljana v ZC Dravlje je priročen naslov za opravljanje vedno bolj priljubljenega NIFTY testa NIPT. Zdravstveni center oz. ZC Dravlje najdete v Ljubljani za Mercator centrom Šiška in znotraj ljubljanske obvoznice. Ko pridete na test NIFTY, vas pričaka veliko brezplačno parkirišče, kar je v Ljubljani pravi čudež, in prijazne medicinske sestre, ki začnejo postopek.

NIFTY Ljubljana v ZC Dravlje: naročite se na NIFTY v Ljubljani v Zdravstvenem centru Dravlje, hitro, zanesljivo, prijazno, brezplačno parkirišče

Kako se naročiti na NIFTY v Ljubljani?

Odločili ste se za neinvazivni visoko zanesljivi presejalni test NIFTY, ki ga boste opravili v Ljubljani v pribljubljeni zdravstveni kliniki ZC Dravlje. Najboljši čas za naročanje na NIFTY je nekje med 8. in 10. tednom, saj NIFTY ponavadi opravljate istočasno z nuhalno svetlino. Pokličite prijazne medicinske sestre v ZC Dravlje na 051 336 847 ali jim pišite na ordinacija@zcd.si. Kontaktirate jih lahko tudi preko obrazca za naročanje na spletki noseca.com. Glede na vaše želje in terminske medicinske potrebe vas bodo uvrstile na pregled.

Ali je NIFTY nevaren test?

Številni nosečniški pregledi po krivici slovijo kot nevarni za plod. Kot taki se v prostem pogovoru slišijo predvsem biopsija hormonskih resic in amniocenteza; to pa zato, ker gre pri teh dveh sicer za 100% zanesljiva testa, a tudi za invazivna testa, ki v nekaj promilih pregledov lahko sprožita prezgodnji začetek poroda ali splav. Pri biopsiji hormonskih resic in amniocentezi namreč z iglo vstopijo v trebušno votlino in odvzamejo delček vzorca za genetske analize. NIFTY pa je povsem neinvaziven test, kjer nosečnici zgolj odvzamemo kri, ki jo zanesljivi in strokovni genski laboratoriji pregledajo in na podlagi tega z 99% verjetnostjo ugotavljajo, ali ima plod katero od pogostih trisomij ali drugo pogosto gensko napako. NIFTY v primerjavi z biopsijo hormonskih resic ali amniocentezo ni 100% zanesljiv, je pa 100% varen za mater in plod.

Konktakt NIFTY Ljubljana:

Zdravstveni center Dravlje, ZCD, Cesta na Poljane 24, Ljubljana

ordinacija@zcd.si