Nuhalna svetlina Ljubljana – priljubljen je ZC Dravlje

Nuhalna svetlina Ljubljana: številne bodoče mamice se sprašujejo, kje v Ljubljani opraviti pregled nuhalne svetline. Pri toliko ginekoloških ordinacijah v Ljubljani res ni potrebe, da bi se vozile v neke druge kraje.

Je pa pri izbiri izvajalca pregledov nuhalne pomembno, da se nosečnice zavedajo, h kateremu izvajalcu morajo iti, če želijo opraviti nuhalno svetlino brezplačno. Brezplačno nuhalno svetlino na kartico ZZZS izvajajo le javne ustanove in koncesionarji z licenco ZZZS. V Ljubljani je tak koncesionar ginekološka klinika Zdravstveni center Dravlje. ZC Dravlje v Ljubljani kakovostno izvaja preglede nuhalne svetline z najboljšimi aparaturami in ginekologi_njami z dolgoletnimi izkušnjami.

Kje se nahaja ZC Dravlje za pregled nuhalne v Ljubljani?

Ljubljana je relativno velika, razveselil pa vas bo podatek, da je ZC Dravlje lociran znotraj ljubljanske obvoznice v predelu Šentvida, malo za Mercator centrom Šiška. Dostop do ZCD-ja je preprost. Pred pregledom nuhalne svetline v navigacijo preprosto vnesite naslov Zdravstveni center Dravlje, Cesta na Poljane 24, Ljubljana, in sledite navodilom navigacije. Ali pa poiščite označeno pot mimo Mercator centra Šiška Ljubljana.

Nuhalna svetlina Ljubljana v Zdravstvenem centru dravlje, Cesta na Poljane 24, Ljubljana

Kako se naročiti na pregled nuhalne v ZCD, Ljubljana?

Na pregled nuhalne in dvojni hormonski test se kadarkoli naročite preko spletnega obrazca ali med 6. in 19. uro na tel. št. ZCD: 051 336 847. Prijazne medicinske sestre vas bodo povprašale o datumu zadnje menstruacije in želenem terminu.