Servis računalnikov Domžale

Servis računalnikov Domžale? TRISTO je super servis računalnikov v Domžalah

Servis računalnikov Domžale? Dober in zanesljiv? To ni več problem. Iščete računalniški servis v Domžalah? Računalniški servis TRISTO je super izbira za kakovosten servis računalnikov in prenosnikov na domžalskem koncu. Servisira tudi v Trzinu, Kamniku, Mengšu, Radomljah, Ljubljani, Moravčah, Lukovici, Komendi, Mostah in okolici.

Računalniški servis TRISTO po dogovoru servisira na vašem domu ali v pisarni, računalnike servisira tudi z varno povezavo na daljavo ali pa se oglasite pri njih in pustite računalnik v servis. Servis računalnikov Domžale TRISTO d.o.o. se nahaja v Domžalah blizu Mercator centra Domžale. Prostor za parkiranje je vedno na voljo.

Servis računalnikov Domžale - TRISTO d.o.o. iz SPB-ja

Kaj lahko pričakujem od servisa računalnikov Domžale TRISTO d.o.o.?

Pričakujete lahko, da servis računalnikov TRISTO d.o.o. pregleda, po potrebi dobavi, zamenja oz. inštalira strojno opremo. Računalniški servis TRISTO svetuje, da navadne diske zamenjate z SSD-diski, ki so bolj zanesljivi in hitri. TRISTO iz Domžal zamenja tudi osnovno ploščo ali vgradi in zamenja komponente (RAM, SSD trde diske, grafične kartice itd.), menja hladilnike in ventilatorje na procesorjih …

Še nekaj je zelo zanimivo! Če je vaš računalnik zelo glasen, piha in se pregreva, ga je včasih treba preprosto – očistiti. Posesati. Tudi to uredijo na servisu računalnikov v Domžalah pri TRISTO d.o.o.

Kaj pa programska oprema?

Tudi programsko opremo vam inštalirajo ali posodobijo pri računalniškem servisu v Domžalah, ki se imenuje TRISTO d.o.o. Vaš računalnik ali prenosnik pri TRISTO pregledajo, potem pa se dogovorijo, ali so potrebne posodobitve programske opreme ali je treba operacijski sistem namestiti na novo ali bo morda zadoščal že manjši poseg. Prav tako na servisu računalnikov TRISTO poskrbijo, da se hitro in udobno preselite z enega računalnika na drugega, pri tem pa grejo z vami vse vaše slike, dokumenti, certifikati in drugo.

S kom dela računalniški servis TRISTO?

Računalniški servis TRISTO v Domžalah kontaktirajte, če ste fizična ali pravna oseba, mali s. p. ali manjše podjetje. Pri TRSITO so posebno specialisti za računalniške posebnosti, ki jih prinaša računovodstvo ali zdravstvo ter pravne pisarne. Servisirajo pa računalnike strank, ki se ukvarjajo z najrazličnejšimi področji dela, od logistike do gradbeništva, trgovine ipd.

Kontaktirajte jih preko spletnega obrazca tule. Lahko se prijavite tudi na njihove e-novice.