Menstrualne kopalke

Menstrualne kopalke za kopanje z menstruacijo brez tamponov!

Menstrualne kopalke so super rešitev za kopanje in plavanje med menstruacijo brez uporabe tamponov ali vložkov. Kopalke za kopanje z menstruacijo so preprost črn spodnji del kopalk. Kot zgornji del kopalk oblečete kateri koliko modrček kopalk, ki vam je všeč.
Take kopalke za menstro bodo še posebno prav prišle najstnicam in ženskam, ki ne uporabljajo tamponov ali menstrualne skodelice.

Menstrualne kopalke idealno-pralno

Kako delujejo kopalke za kopanje z menstruacijo?

Kako delujejo za kopanje z menstro? Te kopalke imajo vpojni všitek, ki zadrži za en tampon tekočine, srednja plast je nepropustna in tekočine ne prepušča ven. Preko je plas materiala za kopalke, zato kopalke izgledajo kot navadne in ni videti razlike na zunaj.

Koliko časa se lahko kopam v menstrualnih kopalkah?

Kopalke za kopanje z menstruacijo bodo zdržale urico ali dve kopanja pri blagi do zmerni menstruaciji. Ko prideš iz vode, jih pa le preobleci!

Katere menstrualne kopalke izbrati?

Izberi AWWA menstrualne spodnji del kopalk, če želiš kompakten material in visok pas. Izberi WUKA menstrualni spodnji del kopalk, če bi bolj hipster kroj in bi preko morda oblekla še spodnji del kopalk bolj zaprtega kroja.