Servis računalnikov Domžale

Servis računalnikov Domžale TRISTO d.o.o.

Servis računalnikov Domžale, TRISTO d.o.o. je zanesljiv računalniški servis iz Domžal, ki že mnoga leta servisira računalnike, prenosnike in drugo računalniško opremo v Domžalah, Trzinu, Mengšu, Kamniku, Radomljah, Lukovici, Ljubljani in Mostah ter Komendi.

TRISTO kvalitetno in zelo hitro servisira vaš računalnik ali prenosnik. Z njimi hitro stopite v stik preko e-naslova info@tristo.si ali kontaktnega obrazca na spletni strani TRISTO d.o.o.

Pri servisu računalnikov TRISTO d.o.o. so posebej specializirani za servisiranje računovodskih servisov, nameščanje certifikatov, za VPN-je oz. oddaljene dostope, antivirus, tiskalnike oz. printerje, SSD-diske, skratka za vse, kar računalniškega računovodski servis potrebuje.

Računalniški servis TRISTO d.o.o. pomaga tudi fizičnim osebam pri odpravljanju računalniških težav, pri ponovni namestitvi operacijskih sistemov, menjavi navadnega trdega diska za hitri SSD trdi disk, pri odstranjevanju virusov in podobno.

TRISTO d.o.o. je v Domžalah, povsem blizu Mercator centra, lahko pa se na vaš računalnik povežejo tudi na daleč in odpravijo marsikatero računalniško težavo. Poleg tega svetujejo tudi o nakupu novega ali drugega računalnika ali prenosnika. Pri servisu računalnikov TRISTO vam lahko zagotovijo nov računalnik ali prenosnik ali rahlo rabljen računalnik ali prenosnik poslovne linije, ki je tudi izjemno kakovosten in tako obnovljen, da si nihče ne bo mislil, da vaš računalnik ni nov.

Servis računalnikov TRISTO Domžale

Kje je servis računalnikov TRISTO d.o.o.?

Servis računalnikov TRISTO d.o.o. najdete v bližini Mercator centra Domžale, vedno je prostor za parkiranje. O obisku se lahko dogovorite po tel. št. 01 5550 300. Delovnik servisa računalnikov TRISTO je pon-čet: 8-16, pet 8-12. Pokličite in se dogovorite!